Bilutleie i Alghero

Sammenlign prisen på leie av bil i Alghero, regionen Sardinia, Italia på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Nærliggende er det bilutleiefirmaer som Budget, Europcar, Hertz, Avis, Sixt, Thrifty f.eks. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autoitaly.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Alghero

Sammenlign bilutleiefirmaer Alghero

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Italia, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 48 bilutleiefirmaer i Italia..
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoitaly.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i Alghero.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted..

Billig bilutleie i Alghero - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Alghero i Italia. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler. Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Algheros jernbanestasjoner reisesentre og flyplasser som Alghero-Fertilia Airport og Oristano-Fenosu Airport, AHO og porter / fergeterminaler som Porto di Alghero og Porto di Fertilia. Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Sardinia, Welcome Cars på Reg Biancu, Avis på Via Garibaldi 87 Presso Quarte Sayal, Sardinya di Carta Luciano Bonaventura på Via Garibaldi 113, Europcar på Via Iv Novembre 24.

Alghero (Alguer) ligger i kommunen Provincia di Sassari, Sardinia regionen, Italia og er en landsby. Er bysentrum i området. 6. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Italias 212. største by/distrikt. Sassari (ca 91900 innb), Porto Torres (ca 21700 innb), Sorso (ca 11400 innb) og Macomer (ca 10400 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. Byen ligger ca 7 meter over havet. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Sorso, Macomer, Li Punti-San Giovanni, Ittiri, Bosa, Sennori, Galboneddu, Casa Linari, Fertilia, Valverde og Surigheddu. En by som har ca 34 300 (2015) innbyggere. Uansett hvor lenge du skal være her finnes det mange ting å oppleve og gjøre Vi tipser også om hvilke bilutleie selskaper du kan leie fra i landsbyen. Vi foreslår også hvilke selskaper som man kan leie fra i Provincia di Sassari.

Skal du være lenge i Alghero? Noen forslag til museer, aktiviteter, attraksjoner, opplevelser og steder som kan være verdt et besøk. Parco divertimenti Le Bombarde, Splash Aquapark og Parco Avventura – Le Ragnatele er nærliggende fornøyelsesparker eller badeland. Om du er interessert i aktiviteter og opplevelser med barna. Botaniske hager i sentrum er Giardini Giuseppe Manno og Giardini La Lepanto – Cecchini. Parker som er verdt å se, grønne områder for å slappe av og ta det med ro Park Tarragona og Colle del Balaguer. Golf Club Alghero 7 km er golfbaner som ligger i nærheten av feriestedet. Om du ønsker å spille golf eller planlegger en golftur.

El mirador Giuni Russo, Torre Sulis og Torre della Maddalena er monumenter og statuer av spennende historiske hendelser og personer. Palazzo Peretti, Palazzo Guillot og Palazzo Machin er noen spennende eldre, bygninger som herskapshus og palasser som du kan finne i nærheten. Besøk gjerne de gamle festningene, borgene og fortene som f.eks. Fortificazioni di Monte Doglia. Vakre kirker eller katedraler som ligger innen kort avstand er Kirke San Francesco, Katedral Santa Maria og Chiesa San Michele. Museer og kunstgallerier som ligger i Alghero og som kan være interessant er Arkeologisk museum della Città, Museum Corallo di Alghero og Mare Nostrum Aquarium.

Spiaggia Pòglina – Spiaggia Corallo, Spiaggia Lido di San Giovanni, Lazzaretto, Spiaggia di Fertilia, Calabona, Spiaggia di Las Tronas og Spiaggia di Punta Negra er strendene som ligger like i nærheten. Om du vil slappe av og sole deg på stranden i noen dager. Se historiske steder og arkelogiske attraksjoner i nærheten av Tårn og festninger i Alghero og Anghelu Ruju Necropolis. Spennede kulturminner, gamle gjenstander og eldre bygninger som kan vre verdt et besøk er Ponte Romano, Arkeologisk område Anghelu Ruju og Roman Villa and Nuragic Village of Saint Imbenia. Ønsker du deg en dag men vinsmaking? Vinprodusentene og vingårdene, Azienda Vinicola Cherchi og Vigneti Sella & Mosca som ligger i nærheten.

Nærliggende destinasjoner, Alghero

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Alghero-Fertilia lufthavn, Leiebiler Oristano-Fenosu lufthavn og Bilutleie Olbia Costa Smeralda lufthavn. Leiebil i Alghero er den beste transportmåten for å dekke korte eller lange avstander. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil i Cagliari, Leiebil Sassari, Billige bilutleie Quartu Sant'Elena, Olbia og Nuoro.

Bilutleiefirmaer i Alghero, Italia

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Alghero Fertilia Riviera del Corallo flyplass og Oristano Fenosu flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Alghero kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding