Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Arenzano

Sammenlign bilutleiefirmaer Arenzano

Bilutleie i Arenzano

Sammenligning av priser for leiebiler i landsbyen Arenzano, regionen Liguria, Italia. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Alle prisene du ser på autoitaly.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig bilutleie i Arenzano - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Arenzano i Italia. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige. Leiebil fra Arenzanos jernbanestasjon (Stazione Genova Voltri, Mele station, Stazione Genova Pegli, Stazione Genova Sestri Ponente og Stazione Genova Cornigliano), reisesentre og flyplasser som Genoa Cristoforo Colombo Airport, Riviera Airport og Cuneo International Airport og nærliggende havner og fergeterminaler (Porto di Arenzano). Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis. Keddy By Europcar, Thrifty, InterRent, Enterprise, Budget, Hertz, Alamo, Payless, Sixt, National, Avis, Europcar er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Arenzano ligger i kommunen Provincia di Genova, Liguria regionen, Italia og er en landsby. Er bysentrum i området. 15. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Italias 816. største by/distrikt. Feriestedet ligger ca 10 moh. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Provincia di Genova. Større byer og feriesteder i nærheten er Genova (ca 580200 innb), Alessandria (ca 64200 innb) og Savona (ca 58300 innb). Det bor ca 11 200 (2015) innbyggere i landsbyen. Varazze, Lavagna, Loano, Recco, Albisola Superiore, Ovada, Bicocca, Terrarossa, Cantarena og Gazzo er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Vi foreslår også hvilke selskaper som man kan leie fra i Provincia di Genova.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Arenzano. Giardini I Maggio ligger innen gangavstand om du ønsker å se en botanisk hage. Città dei Bambini er nærliggende fornøyelsesparker eller badeland. Om du er interessert i aktiviteter og opplevelser med barna. Har du lyst til å tilbringe en dag med å se på dyr? Zoo, akvarium, tropicarium, terrarium, tropisk hus og dyreparker i nærheten er Aquarium of Genoa og Biosfera. Villa Rossi Martini er noen spennende eldre, bygninger som herskapshus og palasser som du kan finne i nærheten.

Behøver du en bil til en golftur? Golfbaner ligger i nærheten av feriestedet, Filanda Golf Club 16 km og Golf Club Della Pineta 1 km. Museer og kunstgallerier som ligger i Arenzano og som kan være interessant er Museo Accademia Ligustica di Belle Arti og Muvita Science Center.

Nærliggende destinasjoner, Arenzano

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil i Genova-Sestri lufthavn, Leiebil Albenga Riviera lufthavn og Leie en bil Cuneo lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil Varazze, Sammenlign leiebiler Savona, Bilutleie Genova, Vado Centro og Spotorno. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil Genova, Bilutleie La Spezia, Billige bilutleie Savona, San Remo og Imperia.

Bilutleiefirmaer i Arenzano, Italia

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Genova Cristoforo Colombo flyplass, Villanova d'Albenga Clemente Panero flyplass og Cuneo Levaldigi Turin flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Arenzano kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding