Bilutleie i Lampedusa

Her kan du sammenligne priser for leiebiler i landsbyen Lampedusa, regionen Sicilia, Italia. Prøv å søke etter og bestille en leiebil enkelt. Når du leier en bil hos oss, vil det ikke vente noen overraskelser på deg når du kommer for å hente bilen. Våre priser inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter, veihjelp og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Autoitaly.no vil hjelpe deg å finne billige leiebiler.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Lampedusa

autoitaly.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Italia, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 48 bilutleiefirmaer i Italia.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autoitaly.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Lampedusa - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil fra Lampedusas jernbanestasjon, reisesentre og flyplasser som Lampedusa Airport og Linosa Heliport, LMP og nærliggende havner og fergeterminaler (Porto di lampedusa). Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis. Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Lampedusa i Italia. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Maggiore di Domenico Maggiore på Via Ludovico Ariosto 30, som alle har kontorer i Sicilia.

Om landsbyen Lampedusa, som ligger i delen Agrigento, regionen Sicilia, Italia. Er bysentrum i området. 204. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Italias 2333. største by/distrikt. Det bor ca 4065 (2015) innbyggere i landsbyen. – er nabobyer og feriesteder. -, Grecale, Terranova og Cala Creta er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Feriestedet ligger ca 16 m over havet. Om du bare skal besøke Lampedusa for en dag eller skal være der for en lengre periode, finnes det mye å gjøre der. Les mer nedenfor. Få også tips om lokale bilutleie selskaper. Få også tips om lokale bedrifter i Agrigento. Forslag og tips på hva du kan gjøre i Lampedusa, attraksjoner, steder, museer, aktiviteter og tips på destinasjoner å besøke. Bading og sol på stranden? Dette kan du gjøre på Spiaggia dei Conigli og Sciatu Persu. Sett deg i bilen og besøk stranden! Se gamle historiske ruiner som Lampedusa LORAN-C Transmitter. Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Kirke San Gerlando.

Nærliggende destinasjoner, Lampedusa

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leiebil Lampedusa lufthavn og Linosa Heliport. Bilutleie i nærliggende byer: Bilutleie Linosa. Lei en bil i byer i regionen: Leiebiler Palermo, Catania, Messina, Siracusa og Marsala.

Bilutleiefirmaer i Lampedusa, Italia

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar og Budget. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Lampedusa flyplass og Linosa helikopterplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Lampedusa kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding