Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Monopoli

Sammenlign bilutleiefirmaer Monopoli

Bilutleie i Monopoli

Søk og sammenlign priser på leiebiler i landsbyen Monopoli, regionen Apulia, Italia. Når du velger å leie gjennom oss, kan du være sikker på at det ikke vil være noen overraskelser når du henter leiebilen din. Alle våre priser inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Autoitaly.no hjelper deg å finne billige leiebiler på nettet.

Visa, Mastercard, Digicert

Viktig informasjon og leiebilforsikring

 • Unngå mersalg ved henting, du trenger det ikke hvis du kjøper vår leiebilforsikring.
 • Sjekk bilen nøye for bulker, riper og sprekker på bilen.
 • Ikke kjøp ekstra forsikringsdekning på stedet fra bilutleiefirmaet. Forsikringen deres er dyrere.
 • Se etter forsikringsoverlappinger, du kan allerede være dekket av din egen bil- eller boligforsikring.

Hvorfor bør du bestille en bil i Monopoli med Autoitaly.no!

 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleie og alle typer biler, inkludert luksusbiler, automatiske biler, varebilutleie og minivarebiler.
 • Alt inkludert leiebilpriser. Ingen skjulte avgifter eller bestillingsgebyrer.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og kjøretøyskadeforsikring og tyveriforsikring er inkludert.
 • Gratis endringer/avbestillinger inntil 24-48 timer før du henter bilen i Monopoli. Kundestøtte, tilgjengelig 24/7.

Topptips for leie av bil i Monopoli

 1. Du kan bestille og leie bilen i Monopoli og returnere den et annet sted (one-way).
 2. Ta med eget barnesete eller beltestol. Noen flyselskaper tillater at beltestoler fraktes gratis.
 3. Bruk mobiltelefonen og ta bilder av kjøretøyet før du kjører fra Monopoli.
 4. Søk og bestill i god tid i Monopoli hvis du ønsker å leie en ekstra stor bil og/eller ønsker å bestille ekstra alternativer som takstativ, hengerfeste, bilbarnestol, barnesete, GPS og beltestol etc.

Billig bilutleie i Monopoli - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Monopoli i Italia. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler. Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Monopolis jernbanestasjoner (Monopoli og Stazione Polignano a Mare (RFI)) reisesentre og flyplasser som Taranto-Grottaglie Airport, Bari Karol Wojtyła Airport og Brindisi – Salento Airport og fergeterminaler og havner (Porto Monopoli). Hertz på Via S Anna 37 Bari, Autoeuropa 92 Autorizzato Opel Renault Dacia på Viale Aldo Moro 55 er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Om landsbyen Monopoli, som ligger i delen Provincia di Bari, regionen Apulia, Italia. Er bysentrum i området. 18. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Italias 184. største by/distrikt. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Italia og Provincia di Bari. Småbyer, landsbyer og tettsteder nærme er Oria, Latiano, San Giorgio Ionico, Castellana, Castellaneta, Carovigno, Via Romualdo, Area Produttiva, Capitolo, L’Assunta og Cozzana. Større byer og feriesteder i nærheten er Bari (ca 277400 innb), Taranto (ca 181100 innb), Brindisi (ca 78500 innb) og Altamura (ca 67800 innb). Det bor ca 37 700 (2015) innbyggere i landsbyen. Ligger ca 9 meter over havet. Vi foreslår også hvilke selskaper som man kan leie fra i Provincia di Bari.

Tips og forslag til aktiviteter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder du kan besøke mens du er på ferie i Monopoli. Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er S. Francesco D’Assisi’s Kirke, San Domenico’s Kirke, Saint Angel’s Kirke og Saint Maria Amalfitana. Byen har interessante monumenter og statuer av kjente personer og hendelser som Rifugi Antiaerei og Rocky Sanctuary of Madonna of Soccorso. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Piazza XX Settembre, Piazza San Antonio og Piazza Vittorio Emanuele er nære. Vinprodusenter og vingårder som ligger i nærheten er, A Mano.

Om du reiser med barn ønsker dere kanskje å oppleve en fornøyelsespark eller et badeland, disse er alternativene er tilgjengelige, Kartodromo 90, Parco Avventura IndianaPark og Acquapark Egnazia. Zoosafari Fasanolandia er akvarier, dyreparker, tropisk hus og terrarium som du kan finne nærme byen. Om du ønsker å se og oppleve fotball, sport og konserter osv. er Kommunale stadion Vito Simone Veneziani tilgjengelig. Spiaggia Marina Grande er strendene som ligger like i nærheten. Om du vil slappe av og sole deg på stranden i noen dager. Parker som er verdt å se, grønne områder for å slappe av og ta det med ro Park Lama Belvedere.

Eldre og stillige bygninger som villaer, herskapshus og palasser i nærheten av sentrum er Palmieri palass. Har du lyst til å se på byens gamle rikmannshjem? Spennende slott som, Castello di (Slott) Conversano og Borg Charles V kan finnes i nærheten av Monopoli. Bastione Santa Maria og Bastione di Babula er spennede gamle festninger, borg og fort å besøke. Tombe Messapiche og Torre Nuova er fascinerende historiske steder og arkeologiske steder du kan finne i nærheten av Monopoli. Egnazia – Criptoportico, Egnazia – Necropoli og Castiglione er interessante gamle gjenstander, kulturminner, antikviteter og eldre hus i nærheten av Monopoli. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Coccaro Golf Club 13 km og San Domenico Golf 12 km.

Nærliggende destinasjoner, Monopoli

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil i Taranto-Grottaglie lufthavn, Leiebil Bari Palese lufthavn, Leie en bil Brindisi-Salento lufthavn og Lecce Galatina lufthavn. Sammenlign leie for en dag, lang tids, ett år, en hel måned, uke, helg eller det antallet av dager du ønsker i Monopoli. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil Bari, Bilutleie Taranto, Billige bilutleie Foggia, Andria og Barletta.

Bilutleiefirmaer i Monopoli, Italia

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Taranto Grottaglie Marcello Arlotta flyplass, Bari-Palese Karol Wojtyla flyplass og Brindisi Salento Papola Casale Orazio Pierozzi flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Monopoli kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding