Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Pantelleria

Sammenlign bilutleiefirmaer Pantelleria

Bilutleie i Pantelleria

Sammenlign prisen på leie av bil i Pantelleria, regionen Sicilia, Italia på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Sentralt kan du finne bilutleiefirmaer som Budget, Europcar, Sixt, Thrifty, Hertz, Avis f.eks. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autoitaly.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Visa, Mastercard, Digicert

Topptips for leie av bil i Pantelleria

 1. Ta med eget barnesete eller beltestol. Noen flyselskaper tillater at beltestoler fraktes gratis.
 2. Søk og bestill i god tid i Pantelleria hvis du ønsker å leie en ekstra stor bil og/eller ønsker å bestille ekstra alternativer som GPS, hengerfeste, beltestol, barnesete, takstativ og bilbarnestol etc.
 3. Bruk mobiltelefonen og ta bilder av kjøretøyet før du kjører fra Pantelleria.
 4. Du kan bestille og leie bilen i Pantelleria og returnere den et annet sted (one-way).

Hvorfor bør du bestille en bil i Pantelleria med Autoitaly.no!

 • Alt inkludert leiebilpriser. Ingen skjulte avgifter eller bestillingsgebyrer.
 • Gratis endringer/avbestillinger inntil 24-48 timer før du henter bilen i Pantelleria. Kundestøtte, tilgjengelig 24/7.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og kjøretøyskadeforsikring og tyveriforsikring er inkludert.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleie og alle typer biler, inkludert luksusbiler, automatiske biler, varebilutleie og minivarebiler.

Viktig informasjon og leiebilforsikring

 • Sjekk bilen nøye for bulker, riper og sprekker på bilen.
 • Se etter forsikringsoverlappinger, du kan allerede være dekket av din egen bil- eller boligforsikring.
 • Ikke kjøp ekstra forsikringsdekning på stedet fra bilutleiefirmaet. Forsikringen deres er dyrere.
 • Unngå mersalg ved henting, du trenger det ikke hvis du kjøper vår leiebilforsikring.

Billig bilutleie i Pantelleria - Sammenlign priser før du bestiller!

Finn de beste prisene og bestill på nettet. Sammenligning på nettet kan lænne seg. Sammenlign prisen fra mange selskaper i landsbyen Pantelleria, Italia.

Leiebil fra Pantellerias jernbanestasjon, reisesentre og flyplasser som Pantelleria Airport, PNL og fergeterminaler og havner (Porto di Pantelleria). Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis. Sicily By Car Aeroporto på Contrada Margana Tp It 91017 Via Madonna Della Margana, Car4hires Airport på Via Kuddia Bruciata, Hertz på Suvaki Village Contrada Cimillia Punta Fram Isola, Blu Car på 45 Via Punta Croce Tp 91017 er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler.

Informasjon om landsbyen Pantelleria, som ligger i kommunen Provinsen Trapani, regionen Sicilia, Italia. Er bysentrum i området. 224t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Italias 2686. største by/distrikt. En by som har ca 3455 (2015) innbyggere. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Italia og Provinsen Trapani. Kamma, Santa Chiara, Località Ziton, Mordomo, Garitte Karuscia og Località Mursia er småbyer, landsbyer og tettsteder du vil finne nære. Nærliggende andre store byer/feriesteder er -. Byen ligger ca 5 meter over havet. Få også tips om lokale bedrifter i Provinsen Trapani. Forslag og tips på hva du kan gjøre i Pantelleria, attraksjoner, steder, museer, aktiviteter og tips på destinasjoner å besøke. Vinprodusenter og vingårder som ligger i nærheten er, Tenuta Borgia, Azienda Vinicola Minardi, Cantina Basile, D’Ancona og Zinedi. Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Parrocchia Santissimo Salvatore. Spennede kulturminner, gamle gjenstander og eldre bygninger som kan vre verdt et besøk er Arkeologisk park dei Sesi.

Nærliggende destinasjoner, Pantelleria

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil i Pantelleria lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: -. Sammenlign langsiktig leie, leie for en dag, for ett år, en hel måned, en uke, eller ønsket antall dager i Pantelleria. Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Palermo, Sammenlign leiebiler Catania, Leiebil Messina, Siracusa og Marsala.

Bilutleiefirmaer i Pantelleria, Italia

Avis, Hertz, Europcar og Budget er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Pantelleria flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Pantelleria kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding