Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Porto Cervo

Sammenlign bilutleiefirmaer Porto Cervo

Bilutleie i Porto Cervo

Søk og sammenlign priser på leiebiler i byen Porto Cervo, regionen Sardinia, Italia. Når du velger å leie gjennom oss, kan du være sikker på at det ikke vil være noen overraskelser når du henter leiebilen din. Alle våre priser inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Det er bilutleiefirmaer i byen som Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget f.eks. Autoitaly.no hjelper deg å finne billige leiebiler på nettet.

Visa, Mastercard, Digicert

Topptips for leie av bil i Porto Cervo

 1. Bestilling på forhånd er en fordel, du kan gjøre en sammenligning med Autoitaly.no og finne de beste tilbudene.
 2. Bruk mobiltelefonen og ta bilder av kjøretøyet før du kjører fra Porto Cervo.
 3. Ta med eget barnesete eller beltestol. Noen flyselskaper tillater at beltestoler fraktes gratis.
 4. Du kan bestille og leie bilen i Porto Cervo og returnere den et annet sted (one-way).

Hvorfor bør du bestille en bil i Porto Cervo med Autoitaly.no!

 • Alle leieavtaler sammenlignet på Autoitaly.no inkluderer obligatoriske avgifter i leietilbudet ved bestilling.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og kjøretøyskadeforsikring og tyveriforsikring er inkludert.
 • Alt inkludert leiebilpriser. Ingen skjulte avgifter eller bestillingsgebyrer.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleie og alle typer biler, inkludert luksusbiler, automatiske biler, varebilutleie og minivarebiler.

Viktig informasjon og leiebilforsikring

 • Bruk alltid 5 til 10 minutter på å se gjennom bilen for å verifisere eventuelle eksisterende skader.
 • Ikke kjøp ekstra forsikringsdekning på stedet fra bilutleiefirmaet. Forsikringen deres er dyrere.
 • Sjekk bilen nøye for bulker, riper og sprekker på bilen.
 • Unngå mersalg ved henting, du trenger det ikke hvis du kjøper vår leiebilforsikring.

Billig bilutleie i Porto Cervo - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i byen Porto Cervo i Italia. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler.

Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Porto Cervos jernbanestasjoner (Cala Sabina, Stazione di Arzachena og Fermata Marinella) reisesentre og flyplasser som Olbia – Costa Smeralda Airport og fergeterminaler og havner (Porto Cervo og Poltu Quatu). Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Hertz på Località Sottovento, Europcar på Via Della Marina Piazzetta Clipper 104, Europcar Baia Sardegna på Piazza Dei Pini Baja Sardinia, Only Sardinia på Via Porto Vecchio, som alle har kontorer i Sardinia.

Om byen Porto Cervo, som ligger i delen Provincia di Sassari, regionen Sardinia, Italia. 155. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Italias 4045. største by/distrikt. Større byer og feriesteder er Olbia (ca 42900 innb), Tempio Pausania (ca 12700 innb), La Maddalena (ca 10300 innb) og Arzachena (ca 6200 innb). Det bor ca 2050 (2015) innbyggere i byen. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Italia og Provincia di Sassari. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Tempio Pausania, La Maddalena, Siniscola, Arzachena, Calangianus, Liscia di Vacca, Pantogia, Poltu Quatu og Golfo Pevero. Byen ligger ca 18 moh. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Provincia di Sassari.

Tips og anbefalinger i Porto Cervo på aktiviteter, museer, opplevelser og steder du kan besøke mens du er på tur. Stella Maris Kirke er flotte katedraler og kirker som finnes i nærheten. Historiske ruiner og steder som er verdt å se og interessante er Ritual. Om du ønsker å se på utsikten, er Capo d’Orso e Roccia dell’Orso og Guardia Vecchia sentrale utsiktspunkter.

Nærliggende destinasjoner, Porto Cervo

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil i Olbia Costa Smeralda lufthavn. Billige leiebiler i Porto Cervo. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebiler Liscia di Vacca, Leie en bil Abbiadori, Leiebil Porto Rotondo, La Maddalena og Palau. Leiebil i Porto Cervo er den beste transportmåten for å dekke korte eller lange avstander. Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Cagliari, Sammenlign leiebiler Sassari, Leiebil Quartu Sant'Elena, Olbia og Nuoro.

Bilutleiefirmaer i Porto Cervo, Italia

Avis, Hertz, Europcar og Budget er selskapene vi sammenligner i byen/landet. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Olbia Costa Smeralda flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Porto Cervo kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding