Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Valledoria

Sammenlign bilutleiefirmaer Valledoria

Bilutleie i Valledoria

Sammenlign leieprisene i landsbyen Valledoria, regionen Sardinia, Italia ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autoitaly.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig bilutleie i Valledoria - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Valledoria i Italia. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige. Leiebil fra Valledorias jernbanestasjon, reisesentre og flyplasser som Alghero-Fertilia Airport og Olbia – Costa Smeralda Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis. Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Sardinia, Autoblu di Floris Enrico på Corso Europa 102a.

Valledoria er en landsby som ligger i kommunen Provincia di Sassari, Sardinia regionen, Italia. Er bysentrum i området. 81. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Italias 2522. største by/bydel. Det bor ca 3713 (2015) innbyggere i landsbyen. Feriestedet ligger ca 15 m over havet. Tempio Pausania, Sorso, La Maddalena, Li Punti-San Giovanni, Ittiri, Ozieri, San Pietro a Mare, La Muddizza, La Ciaccia, Longareddu og La Scalitta er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Uansett hvor lenge du skal være her finnes det mange ting å oppleve og gjøre Vi tipser også om hvilke bilutleie selskaper du kan leie fra i landsbyen. Sassari (ca 91900 innb), Olbia (ca 42900 innb) og Alghero (ca 34300 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. Vi foreslår også hvilke selskaper som man kan leie fra i Provincia di Sassari.

Skal du være turist i Valledoria? Her kommer det noen forslag til aktiviteter, steder, attraksjoner, museer og steder som du burde sjekke ut mens du er der. Spiaggia Li Mindi di Badesi, Spiaggia della Baia delle Mimose, Spiaggia di Valledoria og Spiaggia di San Pietro er strendene som ligger i nærheten av feriesteder. Om du ønsker å holde deg i ro, svømme og sole deg. Castelsardo borg er nye og gamle slott som blir anbefalt å besøke og ligger i Valledoria. Water Paradise er nærliggende fornøyelsesparker eller badeland. Om du er interessert i aktiviteter og opplevelser med barna.

Roccia dell’Elefante er historiske ruiner fra bygninger og gjenstander som er verdt å se. Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Parrocchia Cristo Re.

Nærliggende destinasjoner, Valledoria

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Alghero-Fertilia lufthavn og Søk etter leiebil i Olbia Costa Smeralda lufthavn. Sammenlign leie for en uke, en måned, en dag eller det antallet du ønsker, langsiktig, helg eller ett helt år i Valledoria. Bilutleie i nærliggende byer: Leie en bil Sassari, Sammenlign leiebiler Porto Torres, Billige bilutleie Santa Teresa Gallura, Palau og Olbia. Lei enveisleie (one way) hvor du henter her og leverer et annet sted. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Cagliari, Leiebil Sassari, Leiebiler Quartu Sant'Elena, Olbia og Nuoro.

Bilutleiefirmaer i Valledoria, Italia

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar og Budget, som alle har kontorer i Valledoria. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Alghero Fertilia Riviera del Corallo flyplass og Olbia Costa Smeralda flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Valledoria kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding